بردسکن – مدیر جهاد کشاورزی بردسکن از واگذاری ۱۲۰ هکتار از اراضی ملی در پلاک باب الحکم شهرستان بردسکن جهت ایجاد نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۶۰ مگاوات تولید برق خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مسروری صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: احداث نیروگاه خورشیدی ۶۰ مگاواتی در بردسکن گامی بزرگ در راستای انرژی تجدید پذیر در منطقه توسط یک شرکت در این شهرستان انجام خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی بردسکن در گزارشی از نصب بیش از ۱۵۰ پنل خورشیدی در بردسکن جهت چاه موتورهای کشاورزی خبر داد و افزود: با همکاری کمیته راهبری نهضت تولید برق سبز و اتاق اصناف کشاورزی بیش از ۱۵۰ پنل خورشیدی در راستای حذف خاموشی چاه موتورهای کشاورزی در بردسکن نصب شده است.

وی از اجرای طرح تجمیعی نیروگاه ۳ مگاواتی کشاورزان در بردسکن خبر داد و اظهار کرد: این طرح با همکاری ۱۰۰ درصدی کشاورزان اجرا شده است که نهضت نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی گامی مؤثر در جهت کاهش ناترازی انرژی و تولید پایدار محصولات کشاورزان منطقه محسوب می‌شود.

مسروری با بیان اینکه با توجه به خسارت‌های ناشی از خاموشی چاه موتورها به بخش کشاورزی شهرستان می‌طلبد کشاورزان در راستای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی اقدام جدی کنند افزود: جهاد کشاورزی در کنار کشاورزان تمام توان خود را در جهت تسهیل در احداث نیروگاه‌های خورشیدی به کار گرفته است.

توزیع گسترده خوراک دام در راستای حمایت از دامداران بردسکنی

مدیر جهاد کشاورزی بردسکن با اعلام این خبر گفت: در راستای حمایت از دامداران از ابتدای سال تا کنون ۳۰۰ تن جو یارانه ای، ۶۵ تن ذرت و ۴۰ تن سویا توزیع شده است.

وی اظهار کرد: در راستای حمایت از دامداران و کاهش هزینه‌های تولید، این نهاده‌ها با قیمت یارانه‌ای در شهرستان توزیع شده است.

مسروری با تاکید بر اهمیت تأمین نهاده‌های دامی، گفت: جهاد کشاورزی شهرستان با جدیت پیگیر تأمین نهاده‌های مورد نیاز دامداران است و تلاش می‌کند تا با همکاری نهادهای ذیربط، این نیاز را به نحو مطلوب تأمین کند.

مدیر جهاد کشاورزی بردسکن با اشاره به خشکسالی‌های اخیر و افزایش قیمت نهاده‌های دامی افزود: این دو عامل در کاهش چشمگیر جمعیت دامی شهرستان در سال‌های اخیر نقش بسزایی داشته است به طوری که جمعیت دامی شهرستان از ۳۸۰ هزار رأس دام طی ۲ سال گذشته به ۱۶۰ هزار رأس کاهش یافته است.

وی با تاکید بر ایجاد زنجیره تولید دام در شهرستان اظهار داشت: در سطح شهرستان ۵ هزار بهره بردار دام سبک و ۵۶۰ بهره بردار دام سنگین داریم که با توجه ظرفیت دامی، ایجاد زنجیره تولید دام در شهرستان ضروری است